Psykoterapi handler om at hjælpe mennesker ud af livets vanskelige perioder og er en vej til at komme videre, når livet gør ondt eller synes meningsløst.

Psykoterapeuter hjælper også mennesker, der ikke er i krise, men som vil lære mere om sig selv og udvikle sig enten professionelt eller personligt.

Individuel terapi består af samtaler hos mig, hvor vi sammen tager udgangspunkt i din livssituation. Måske har du svært ved at overskue alle de krav du ofte føler, der hviler på dig. Måske har du svært ved at føle glæde… Vi vil sammen undersøge, hvordan det lige netop er at være dig og derigennem vil du få mere klarhed og overblik over din livssituation. Når vi får mere kendskab til vore egne mønstre og grunde til, hvorfor vi er blevet til dem vi er, vil det ofte resultere i mere overskud – måske til at tage de beslutninger, der er vigtige, og ikke mindst til at tage ansvar for vores liv.


Mette Byskov
Terapi kan støtte og hjælpe til balance.


Som noget nyt tilbyder jeg også onlinesamtaler. Da jeg har stor erfaring med at arbejde med mennesker i forskellige livskriser ved jeg, at alene det at komme ud af døren kan være uoverskueligt. Det kan være mere overkommeligt at sidde hjemme i stuen, når du taler med mig.

Jeg tilbyder også parterapi. Når to mennesker slår sig sammen og etablerer sig som et par, skal de finde ud af, hvordan de vil have det med hinanden. De fleste taler mærkeligt nok mindre om, hvordan de vil indrette sig som par, end om for eksempel hvilken bil de vil have. Når man som par får større klarhed over de vanskeligheder der er, kan man bedre forholde sig konstruktivt til sit parforhold.

Mette Byskov
Terapi kan støtte og hjælpe til balance.


  • Vil du gerne opnå større selvindsigt?
  • Føler du dig stresset eller deprimeret?
  • Har du en ubearbejdet sorg?
  • Er der problemer i parforholdet/familielivet?
  • Er du gravid og har brug for en samtale?V/Mette Byskov
Hjerting Landevej 120
6800 Varde
Tlf.: 2511 2202

CVR-nr.: 38615858
Mail@mettebyskov.dk

Mette Byskov
Kontakt mig for en uforpligtende snak, og lad mig hjælpe dig videre