Om mig
Tag hånd om livet


Jeg blev uddannet jordemoder i 1997 og har arbejdet på fødegangen i Esbjerg i 20 år. I forbindelse med det fantastiske arbejde med gravide par og fødslerne har jeg haft forskellige funktioner gennem årene.

Jeg har blandt andet været med til at udvikle ”Kendt jordemoderordning”, som tager sig af hjemmefødslerne, og som arbejder ud fra tanken om, at det er vigtigt, at forældre og jordemoder kender hinanden på forhånd.

Som erfaren jordemoder har det givet god mening for mig at videreudvikle mig med kompetencer, hvor det holistiske menneskesyn er i fokus. Vi kan ikke adskille krop fra sind og omvendt.Jeg har været sorggruppeleder, hvor der tilbydes samtaler og gruppeforløb til par, som mister under graviditet og efter fødslen. Jeg har erfaring med gravide og fødende par med specielle behov og har altid set det som min vigtigste opgave at møde mennesker, lige der hvor de er.

Som jordemødre er vi med der, hvor livet er allermest fantastisk og der, hvor det kan gøre allermest ondt.

Om mig
Tag hånd om livet


Mit menneskesyn har indimellem været udfordret, når jeg som ansat ved sundhedsvæsenet har mærket, at der ikke er tid og rum nok til at komme omkring det hele menneske.

I 2012 færdiggjorde jeg min zoneterapeutuddannelse; At kunne hjælpe og behandle børn og voksne ved hjælp af den kinesiske tankegang er jo helt fantastisk.

I november 2016 blev jeg færdig med grunduddannelsen som gestaltterapeut ved Essensuddannelser og i juni 2018 færdiggjorde jeg overbygningenen i kognitiv terapi og coaching.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF) og følger foreningens faglige krav og etiske regler.

Min styrke er at jeg kan samle trådene fra mine mange år med jordemoderarbejdet og zoneterapien og kombinere dem med den nyeste viden inden for psykoterapien. I terapien er mødet og kontakten mellem mennesker i fokus. Jeg mærker i stigende grad, at der er brug for at stoppe op og kigge indad i vores ofte alt for fortravlede samfund.V/Mette Byskov
Tlf.: 2511 2202
CVR-nr.: 38615858
Mail@mettebyskov.dk

METTE BYSKOV
Kontakt mig for en uforpligtende snak, og lad mig hjælpe dig videre